Jgheaburi și Burlane PVC
0 752 223 753 Livrare în toată România

Clienții noștri

Admet

Unul dintre cei mai vechi colaboratori și parteneri ai companiei Roofart din Muntenia, Admet are ca localizare a depozitului în Slobozia, Ialomița. Un depozit de materiale de construcții, cu specializare pe finisări, mai ales ale acoperișului.

Damila

Compania Damila - partener de mulți ani din județul Vâlcea. În decursul acestor ani, a reușit să se mențină ca unul dintre cei mai mari parteneri, ca și companie de materiale de construcții din România, și ca producător, și ca distribuitor. Se specializează pe materiale ca: betoane, produse din metal, materiale pentru acoperiș.

Bramcon

Este partener al companiei Roofart din 2001 din județul Constanța. A comercializat toți acești ani sistemele PVC de la Roofart în teritoriul Dobrogei și continuă să fie un partener durabil.

Azzuro

Compania Azurro Cons, cu depozite în Brașov și Făgăraș, este specializată pe producerea tâmplăriei PVC. Este un partener bun în ceea ce privește sistemele pluviale PVC Roofart de mulți ani.

R.D. Man

Partener relativ nou din Craiova. În ultimii ani și-a extins domeniile de activitate și deține în depozitele sale toate materialele necesare finisării unui acoperiș durabil și bun.

Nialvi

Companie fondată în 2004, specializată pe materiale de construcții, mai ales la acoperișuri, colaborează cu Roofart din 2008 în județele Vâlcea și Dolj.

Recobol

Un depozit imens la ieșirea din Brașov, vecin cu magazinul Dedeman, deține o multitudine de materiale pentru acoperișuri, finisaje, producții metalice și Jgheaburi PVC Roofart.

Depo

Cel mai mare magazin de materiale din Sfântu-Gheorghe, Covasna. În 2014 s-a mutat într-un spațiu nou, mult mai mare. Colaborator Roofart din 2004 pe toate produsele PVC, metal si țiglă metalică. Deține depozite în Târgu Secuiesc și Covasna.

Orex

Companie cu mai multe depozite în județul Covasna, se specializează ca producător de betoane și comerț cu materiale de construcții pentru finisări și acoperiș.

Lider

Unul dintre primii parteneri ai Roofart din România, compania din Galați este producător de țiglă metalică într-o gamă foarte largă. Comercializează Roofart PVC de mai bine de 10 ani.

Universal Construct

Aflată în Galați, aduce la cunoștință elemente comerciale ca alternativă la tot ceea ce este descoperit în piață, mergând pe un trend ascendent al sistemelor de construcții și soluții tehnice în industrie. A ales Roofart pentru calitatea produselor și tehnica modernă de montaj!

Viva

Având ca obiect principal de activitate comercializarea materialelor metalice şi de construcţii, Viva se află pe piață de peste 20 de ani. Comercializează sitemele pluviale Roofart în toată rețeaua de magazine, raspândite în județul Alba.

Mirada

Este un partener important din Arad. Specializat în materiale și sisteme pentru construcții. Are o experiență bogată în comercializarea și montare produselor din PVC marca Roofart.

Surub Trade

Este una dintre cele mai de succes societăți din România în domeniul producției și comercializării organelor de asamblare. Sunt parteneri activi ai Roofart, interesați în special de sistemele și elementele din PVC.

Multicom

Cu o vastă experiență în montarea acoperișurilor, compania din Sălaj recomandă tuturor sistemele pluviale Roofart PVC. Proiectele sunt executate profesionist şi la termen, oferindu-se garanţie pe lucrare.

Unimat

Încă de la începutul activității, ei sunt în topul furnizorilor de materiale de construcții. Fiind exigenți în lucrările sale, compania din Sibiu alege mereu sistemul pluvial Roofart PVC pentru calitatea produselor oferite.

Deocon

Reprezintă un important agent economic din Mediaș, având un mare depozit de materiale de construcții și instalații. Este unul din partenerii de nădejde ai companiei Roofart în zonă.

Stilex Prima

Oferă soluții complete pentru amenajări și construcții la un preț corect și la o calitate excelentă. Colaborează cu Roofart de mulți ani și recomandă cu încredere sistemul pluvial Extra PVC.

De Construct Ind

Deviza lor este “Practic, cei mai buni!” și pentru asta ei aleg cele mai bune produse în domeniul construcțiilor și amenajărilor. Din aceasta cauză, au ales ca partener Roofart PVC, pentru a le oferi clienților ce e mai bun pe piață.

Clasima Construct

Societatea deține două depozite de materiale de construcții în Petroșani și Hateg. Materialele sunt la prețuri avantajoase, iar politica lor este să satisfacă clientul. Sunt parteneri vechi ai companiei Roofart.

Dgm International

Încă de la înființare, din 2003, DGM și-a propus să ofere servicii și produse optime, care să corespundă exigențelor. Este colaborator relativ nou, dar sunt foarte mulțumiți de gama de produse pentru acoperișuri, în special sistemele pluviale Roofart PVC.

Marini Trans

Are ca obiect de activitate comerțul cu materiale de construcții. Pe parcursul acestor ani a câștigat încrederea clienților prin promptitudine, prețuri competitive și servicii superioare oferite. Au ales ca parteneri Roofart, iar colaborarea este una fructuoasă.

Evora Center

Una dintre cele mai mari companii din Reghin, deține numeroase spații comerciale și depozite în domeniul construcțiilor și amenajărilor. Colaborator vechi al Roofart, comanda cu încredere sisteme pluviale Roofart, pentru că acestea nu vor dezamăgi niciodată clientul.