Jgheaburi și Burlane PVC
0 752 223 753 Livrare în toată România

Termeni şi condiţii

Informatii generale


Pagina www.extrapvc.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul paginii online www.extrapvc.ro, proprietatea companiei CONLUXART Solutions. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

 

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

 

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

 

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si Conluxart se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

 

Orice solicitare de pret confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanta.

 

Contractul la distanta este incheiat intre Conluxart, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de ofertare organizat de catre Conluxart, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online;

 

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de ofertare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la solicitarea sa.

 

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii solicitarii plasate, aveti la dispozitie adresa de email contact@conluxart.ro

 

Ulterior prelucrarii solicitarii de catre Conluxart, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

 

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

 

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

Definitii ale prezentului document:

Conluxart accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul Conluxart;

 

VANZATOR: Conluxart Solutions SRL cu sediul in municipiul Brasov, str. Poienelor, nr. 8, judetul Brasov, cod postal 500419, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/2595/2017 si avand C.I.F.:  38215724, nr. telefon: 0752223753, denumita in continuare Verdex.

 

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o solicitare in magazinul online www.verdex.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

 

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand Conluxart care se afla la adresa www.extrapvc.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Conluxart. In magazinul online Conluxart sunt puse la dispozitia clientilor informatii despre produse din magazinele fizice Conluxart.

 

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online Conluxart.

 

Solicitare ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. O solicitare de pret nu obliga cumparatorul sa achizitioneze produsele respective.

 

Orarul de functionare:

Solicitarile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-20.

 

Solicitarile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare


Odata lansata solicitarea online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

 

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in solicitarea online. Continutul publicat in magazinul online Conluxart are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de Conluxart ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

 

Conluxart este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

 

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar Conluxart ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

 

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, atunci cand se face ofertarea.

 

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

 

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, Conluxart, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de achizitioanre a produselor.

 

La solicitarea si cu acordul consumatorului, Conluxart poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima oferta. Solicitarea initiala se considera anulata si se va crea o noura ofertare de pret pe noile produse.

 

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A. Preturile produselor sunt actualizate saptamanal.

 

Pretul produsulelor comandate este cel stabilit in urma discutiilor de ofertare.

 

Promotiile sunt valabile:

- pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor;


- in limitele stocurilor disponibile,

 

Conluxart isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie de pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 

Comunicarea cu magazinul online Conluxart se face in momentul interactiunii, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email contact@conluxart.ro sau telefonic la 0752223753. Conluxart isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Procesul de ofertare

Clientul poate lansa o solicitare de pret online din pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze o comanda dupa ofertarea finala cu agentul de vanzari si stabilirea unei modalitati de plata si livrare.

 

Plasarea unei solicitari de pret nu atrage si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor mentionate de client.

 

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul va fi intotdeauna contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

       

Pe pagina magazinului Conluxart, produsele nu pot fi comandate si achitate cu cardul sau ramburs, nu pot fi adaugate in cos sau rezervate. Produsele afisate sunt cu titlu de prezentare. Procesul de comandare si achitare a produselor se va efectua prin intermediul agentului de vanzari si a centrului logistic Conluxart. 

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului Conluxart incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei Conluxart, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea Conluxart Solutions SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

 

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

 

Prin accesarea acestui site vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre Conluxart si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. Conluxart va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

 

In cazul in care Conluxart confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

 

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. Conluxart nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

 

De asemenea Conluxart nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

 

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta Conluxart nu va fi responsabila pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

 

O data cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

 

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilzatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

 

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea solicitarilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de solicitare pret, asa cum sunt ele prezentate pe site.

 

Conluxart nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

 

Conluxart isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

 

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio, sau alte materiale generate de utilizatori. Conluxart isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

- sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

- sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre Conluxart.

  

 

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.extrapvc.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 

 

Termeni remarketing

In paginile website-ului www.extrapvc.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

 

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

 

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Conluxart pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

 

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing.O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

 

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.extrapvc.ro.

 

In cazul in care vizitatorii site-ului Conluxart nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului Conluxart nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor folosind site-ul de aici.

 


Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale produselor

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile vandute. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.extrapvc.ro nu includ T.V.A. 

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens Conluxart nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda.

 

Conluxart va transmite clientului factura aferenta comenzii, atat in format electronic, 

cat si in format fizic, inainte de a livra produsele. Astfel clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

 

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda, clientul are obligatia de a furniza informatiile necesare conform legii.

 

 

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site sau poate fi livrata catre fiecare cumparator separat.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator, conform termenilor stabiliti in ofertarea finala prezentata de agentul de vanzari.

Cumparatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate in cazul in care va folosi mijloace propii de transport.

 

 

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport a partenerilor Conluxart catre Cumparator. 

De aemenea, Cumparatorul are posibilitatea sa isi ridice singur produsele de la depozit cu mijloacele de transport proprii. In acest caz, cumparatorul este responsabil pentru starea bunurilor.

 

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

 

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

 

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (cash la transporator,  virament bancar sau direct la centrul de logistica).

 

De asemenea consumatorul (persoana fizica) nu are dreptul de retur a produselor. Toate informatiile legate de produse, vizionarea acestora, montaj, detaliile tehnice si detalii de pret vor fi discutate INAINTE de comanda finala a produselor. 

 

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

 

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.